De missie centraal

Cloud for Good gelooft dat iedereen die zich toewijdt aan het verbeteren van de wereld de toegang zou moeten hebben tot de beste mensen, technologie en fondsen. Daarvoor richten wij ons op het delen van onze passie, kennis en expertise om de missie van anderen te realiseren. Cloud for Good helpt organisaties door strategische oplossingen, gebaseerd op Cloud-technologie, te creëren en te implementeren.

Gespecialiseerd in non-profit organisaties

Cloud for Good is opgericht in 2010 en heeft sindsdien meer dan 1.500 projecten afgerond bij non-profits en educatieve instellingen.

Het Cloud for Good-implementatieteam is uniek omdat we allemaal gecertificeerde Salesforce-experts zijn met uitgebreide ervaring in de non-profit-wereld. Daarnaast heeft Cloud for Good meerdere Salesforce MVP’s onder haar medewerkers. Het MVP-programma erkent uitzonderlijke personen binnen de Salesforce-community voor hun leiderschap, kennis en voortdurende bijdrage. Deze personen vertegenwoordigen de ziel van de community en waar Salesforce allemaal om draait.

Waarom Cloud for Good

Passie voor non-profits
Wij zijn een diverse groep mensen met één passie: het helpen van non-profits zodat zij de wereld kunnen verbeteren. Omdat te kunnen doen werken we alleen met ervaringsdeskundigen die gewend zijn om te denken vanuit uw organisatie. Hoe betrek je donateurs bij je missie? Hoe houd je overzicht over al je vrijwilligers? Hoe beheer je een paar duizend unieke studenten?

Salesforce-experts
Om de beste oplossingen te kunnen creëren voor onze klanten is onze expertise van Salesforce van levensbelang. Daarom werken we met MVP’s en gecertificeerde Salesforce consultants. Of u nu interesse heeft in marketingcampagnes, uitgebreide analyses en rapporten of unieke koppelingen naar Salesforce: bij ons bent u aan het goede adres.

We vertalen wensen naar technologie
Door de ervaring van meer dan 1.000 Salesforce-implementaties bij non-profits over de hele wereld zijn we expert in het creëren van strategische oplossingen op het Salesforce-platform. Onze diensten variëren van assessments tot complete, maatwerk-implementaties. We nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en helpen met het automatiseren van uw processen. Zo kunt u zich richten op uw missie, niet op technologie.

We zijn goed in goeddoen
Cloud for Good heeft de afgelopen tien jaar verschillende prijzen in de wacht gesleept. Niet alleen voor de snelle groei van onze organisatie en het aantal projecten dat we succesvol hebben afgerond, maar ook voor “beste werkplek”. We zijn een onderdeel van de 1% beweging, wat inhoudt dat we 1% van onze winst en tijd teruggeven aan de gemeenschap. Al onze medewerkers worden gestimuleerd om vrijwilligerswerk te doen.

‘Sharing is caring’
We zijn gepassioneerd over de cloud, Salesforce en non-profits. Daarom delen we al jarenlang gratis inzichten, tips en technologie die wij interessant vinden via de Salesforce Succes Community, Salesforce.org’s The Power of Us Hub en via onze blog.

Meer weten over de juiste Salesforce oplossing voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Recente blogs

USADutch