Veel non-profits bekijken de mogelijkheden om over te stappen naar een nieuwe CRM. Dit kan een ingrijpend en spannend proces zijn. Weloverwogen kiezen veel organisaties om over te stappen op Salesforce CRM, omdat ze geloven dat dit nieuwe mogelijkheden geeft voor groei in betrokkenheid van donateurs, vrijwilligers, deelnemers en meer. Zij geloven dat Salesforce CRM veel kan bijdragen in verhoogde productiviteit en efficiëntere organisatie processen. CRM oplossingen, zoals Salesforce, maken non-profits beter in wat ze doen. Het helpt hen om sneller en slimmer te werken.

Cloud for Good is een Salesforce.org Premier Partner en werkt met non-profit organisaties en onderwijsinstellingen om strategische Salesforce oplossingen te ontwikkelen en implementeren. Vanuit de ervaring die is opgedaan tijdens de implementaties van meer dan 1.000 non-profitorganisaties heeft Cloud for Good een implementatiemethode ontwikkeld die Salesforce inricht in een korte periode, die voldoet aan de doelen en wensen van de klant en die de medewerkers traint zodat ze de kracht van het systeem optimaal ervaren. De verschillende fases van deze methode zijn:

We nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en helpen met het inrichten en automatiseren van uw processen. Zo kunt u zich richten op uw missie, niet op technologie. Wij zijn een diverse groep mensen met één passie: het helpen van non-profits zodat zij de wereld kunnen verbeteren.

Laat onze Salesforce.com gecertificeerde consultants u helpen met:

  • Nieuwe CRM implementaties, van QuickStart tot multi-systeem data-migraties.
  • Optimalisatie van de huidige Salesforce database, met strategisch advies rondom het vastleggen van data en verbeterde adoptie van het CRM.
  • Integratie van legacy databases, externe systemen en websites door maatwerk of een AppExchange product.
  • Ontwikkeling van apps op het force.com platform, specifiek ontwikkeld voor uw organisatiebehoeften.
  • Training op maat voor eindgebruikers en admins en doorlopende support en service.


Kosten

De kosten van de CRM Implementatie zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wij gaan daar graag over met u in gesprek.

Neem contact met ons op om door te praten over de mogelijkheden en een offerte die past bij uw wensen.

USADutch