Recente Blogs

March 5, 2018

Salesforce in je Moerstaal

Het idee om het NPSP naar het Nederlands te vertalen ontstond tijdens de NPSP sprint in Londen. Het is namelijk wel zo fijn om te kunnen werken in je moerstaal, toch?

February 20, 2018

Optimaliseer jouw communicatie met Marketing Cloud

Benut jouw organisatie het volledige potentieel van de uitgaande communicatie? Marketing Cloud brengt marketing-automatisering naar non-profits en onderwijsinstellingen, waarmee je via vele kanalen met je achterban kan communiceren.

February 13, 2018

Lightning listviews – simpel en zo gemakkelijk

In deze blog meer over een eigenlijk best simpel en oh zo handige functionaliteit van Salesforce: listviews. Ontdek hoe snel en makkelijk het is om (meer) gebruik te maken van de mogelijkheden van de listviews.

January 17, 2018

Haal je Salesforce Examen met een non-profit budget

Ben jij in een baan als admin van een non-profit of onderwijsinstelling gerolt? Wellicht overweeg je om je eerste Salesforce certificaat te gaan halen. Hoe pak je dat aan? Lees er meer over in deze blog.

December 13, 2017

Heb je een beetje lol met Salesforce?

Heb ik eigenlijk lol in het gebruiken van Salesforce? Ik moest mezelf die vraag wel stellen toen ik het boek van professor Ian Bogost las, genaamd: “Play anything, The Pleasure of Limits”

October 17, 2017

Werken met Salesforce: Een kans om goed te doen?

Ik heb jarenlang voor non-profits gewerkt. Het is prachtig om te werken voor een belangrijke missie met gepassioneerde collega’s, toch heb ik mijn baan opgezegd om andere non-profits te kunnen helpen.

October 3, 2017

Versimpel het verzamelen van requirements met use cases

Hoe versimpel je het schrijven van vereisten voor je CRM implementatie? Ontdek hoe je ‘use cases’ gebruikt om vereisten te verzamelen en delen we best practices hoe je documentatie minder vervelend kan maken en beter kan laten aansluiten bij de praktijk van jouw implementatie.

September 19, 2017

Salesforce wordt ontwikkeld door ons allemaal

Vandaag, dinsdag 19 september was de primeur van de eerste community-sprint van NPSP en HEDA in Europa. Een mooie gelegenheid voor Cloud for Good om deze tweedaagse in Londen te bezoeken.

August 21, 2017

Cloud for Good breidt uit naar Europa en opent kantoor in Nederland

Cloud for Good, een marktleider in cloud-technologie-consultancy voor non-profits en hoger onderwijsinstellingen, maakte vandaag bekend dat het een kantoor opent in Nederland. Non-profits en hoger onderwijsinstellingen hebben behoefte aan een betrouwbare partner die de transformerende waarde van Salesforce begrijpt en demonstreert – Cloud for Good stelt zich tot doel om die partner te zijn en te blijven.

August 15, 2017

5 Redenen om voor NPSP te kiezen

Salesforce is natuurlijk een bekend crm-pakket. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook een uitstekende oplossing is voor non-profits. Het Nonprofit Succes Pack (NPSP) is een opensource-pakket dat Salesforce verandert in een non-profit gericht pakket. Waarom is dat belangrijk?

August 7, 2017

8 Redenen om voor Salesforce te kiezen

Salesforce is de wereldwijde marktleider op het gebied van CRM en verbindt je met de volgende generatie applicaties, apparaten en klanten. Salesforce.com is opgericht met het doel om de enterprise software te transformeren. Ontdek hier de kernwaarden van het platform.

Meer weten over de juiste Salesforce oplossing voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

USADutch