By Ruben Schuring

Aanstaande donderdag is het zover: de Salesforce World Tour komt naar de Amsterdam RAI. Een dag vol inspiratie, nieuwe ontwikkelingen en ontmoetingen met collega’s, geïnteresseerden en iedereen die ook maar iets met Salesforce te maken heeft.

Cloud for Good is natuurlijk aanwezig en je vindt ons bij de volgende sessies:

“Met Event Management naar meer betrokkenheid en resultaat” 

Evenementen zijn cruciale contactmomenten in de relatie met de achterban van United World Colleges. Of het nu gaat om het onderhouden van relaties met alumni of het zoeken naar nieuwe donateurs; echt contact is de basis van een (nieuwe) relatie. Ontdek hoe United World Colleges Salesforce gebruikt om evenementen te organiseren die bijdragen aan hun missie.

Locatie: Salesforce.org Theater – 13:45 uur

5 Reasons Salesforce is great for Nonprofits 

Voor veel nonprofits klinkt Salesforce als een onlogische keuze. In deze sessie leggen we uit waarom wereldwijd duizenden nonprofits, van groot tot klein, kiezen voor de voordelen van Salesforce. Of het nu gaat om specifieke mogelijkheden voor donateursbeheer, het werken met ‘huishoudens’ of de community die speciaal voor non-profits is opgericht; we zetten het op een rijtje.

Locatie: Admin & Developer Theater – 14:15 uur

Tips and Tricks to get started with Salesforce

Voor zowel Admins als eindgebruikers zijn er mogelijkheden om Salesforce aan te passen aan de organisatiebehoeften en aan je persoonlijke behoefte. Salesforce is zo extreem flexibel dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. In deze presentatie laten we je een aantal van deze ‘tips & tricks’ zien.

Locatie: Admin & Developer Theater – 12:15 uur

Ontmoet Cloud for Good

Wil je ons graag ontmoeten kom dan langs bij het Salesforce.org theater of ontmoet ons aan de Genius Bar ernaast. We spreken je graag om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Graag tot ziens op de Salesforce World Tour!

Ruben Schuring

Ruben Schuring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

USADutch